Románia területén

Információk a bankkártyás fizetésről Románia területén

A kártyás fizetésekkel rendelkező romániai tranzakciókat a LibraPay dolgozza fel (kattintson a linkre).

Mi a LibraPay online fizetési rendszer? Ez a Libra Internet Bank által kínált szolgáltatás. A LibraPay segítségével az online áruházak egy biztonságos, gyors és egyszerű online fizetési megoldást kínálnak ügyfeleik részére.

Integrált online fizetési rendszer Teljes skálájú online fizetési feldolgozást kínálunk a Libra Internet Banking szolgáltatással. Így egyetlen kezelőfelületen hozzáférhet a rendeléseihez és fiókjaihoz, valamint különböző banki műveletek végrehajtására is képes: fizetési megbízások, devizaváltások, számlakivonatok stb. , mindezt egy helyen és intuitív felületen bemutatva.

Gyors tranzakció elszámolási idő Tudjuk, hogy az elszámolási időszak rendkívül fontos, és ezért kínáljuk Önnek a tranzakciók gyors befizetését, ami a banki rendszer miatt lehetséges, amelyhez tartozunk. A tranzakció elszámolása kifejezetten T + 1 elszámolásban történik (T a tranzakció lebonyolításának napja), de igény szerint ugyanazon a napon is elszámolhatunk (T + 0 elszámolás).

Banki biztonság valós időben A bank által kifejlesztett valós idejű csalásellenes rendszer segít megelőzni a visszaéléseket, biztosítva a biztonságos kifizetési folyamatot Önnek és ügyfeleinek.

Az összes tranzakciót automatikusan ellenőrzik, speciális algoritmusokkal valamint emberi szereplők által.

A LibraPay csapata A LibraPay mindennapi feladata az, hogy a legbiztonságosabb, leggyorsabb és legegyszerűbb online fizetési megoldást kínálja Önnek. Tudjuk, hogy magas szintű biztonságra van szüksége, olyan rendszerre, amely kifogástalanul működik és egyszerűen használható, ami magasabb fizetési hajlandóságot biztosít.

A Libra Internet Bankról Az 1996-ban alapított és 1997 óta működő Libra Internet Bank része a New Century Holdings (NCH) befektetési csoportnak, amely Románia egyik legfontosabb külföldi befektetője, Közép-Európában több mint 3 milliárd dollárral, amelyből több mint 300 millió dollárt fektettek be Romániába. 1993-tól hazánkban jelen van az NCH a román gazdaság számos fontos területének fejlesztésében: elektrotechnika, pékség, építőanyag-ipar, pénzügyi-banki szolgáltatások, tőkefinanszírozási szolgáltatások, ingatlanok, több vállalat többségi tulajdonosa ezeken a területeken.

Ha bármilyen kérdése van a kifizetésével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba a LibraPay-tel a következő telefonszámokon:

  • 021 20 88 088
  • 08008 55555

Európai Unió területén Barion bankkártyás fizetés

 
Barion - Ingyenes! Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.
 
 

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

Pentru a plăti cu card bancar nu este obligatorie înregistrarea pe site, ajunge doar să dați numărul cardului dumneavoastră bancar, data expirării acestuia și numărul CVC de pe verso, precum și o adresă validă de e-mail.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizethetsz HUF, EUR és USD pénznemekben, fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincs bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincs és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Románia területén Információk az utánvétes fizetésről

Románia területén választhatja az utánvétes fizetési módot is. Külföldről történő rendelés esetén ez a fizetési mód nem igényelhető. A csomagok kézbesítése a Román Posta csomagküldő szolgáltatásával történik. Rendelése ellenértékét a csomag átvételekor kell megfizetnie, a rendelésében megadott címhez tartozó postahivatalban. Bővebb információért látogassa meg a Román Posta weboldalát (klikk a linkre).

Hasznos információk

Bankkártyás fizetés

Gyorsfutárral szállítunk

Kosár

Kapcsolati adatok

Fiók adatok

Hasznos lehet

Jogi információk

Copyright © Bookman SRL 2013-2021 Minden jog fenntartva
Scroll to Top

Login to your book store account

Copy link