Să nu iubești niciodată un străin vol I-II
Review
5/5

Să nu iubești niciodată un străin vol I-II

11,00 RON

Alege-ti moneda de plata

Autor: Harold Robbins

Tradus de: Mihaela Petrescu

Editura: Pygmalion, Ploiești

Anul apariției: 1995

Colecția: Pocket Books

ISBN: 973-9207-13-8

Tip copertă: Broșată

Număr pagini: 320/280

Calitate: Stare bună

Stoc epuizat

Securitatea cumpărăturii Dvs este 100% garantată

O tulburătoare poveste de dragoste, marcată de singurătate, umilință, mizerie, suferință, violență și cruzime. Un roman magnific, dedicat prieteniei, vieții tumultoase plină de iubire. Lipsa de loialitate, infidelitate, răutate generează în sufletul lui Frank Kane, ura devoratoare, care-l va propulsa prin crime și violență morală, în vârful ierarhiei sociale din New York. Ajuns în culmea puterii cunoaște o femeie și în acest moment se declanșează sentimente puternice contradictorii.

“Harold Robbins și-a vândut considerabilul său talent zeilor bogăției și ai gloriei, zic unii, Ba chiar diavolului, zic invidioșii. Srusa atracției față de scrierile lui rezidă în stilul lejer, anti-intelectualist, plin de episoade sexuale.”

James B. Lane, în Jurnal of Popular Culture.

“Nimeni nu poate spune despre Harold Robbins că nu posedă meșteșugul povestirii. El știe să mânuiască narațiunea și să întrețină suspense-ul romanului, într-un stil extrem de realist și lipsit de zorzoane.”

Robert Greancen, în Books and Bookmen

“Toate caracteristicile stilului lui Robbins sunt aici: nebunie sexuală, caractere amorale trăgând sforile în lumea afacerilor dubioase precum și alte stratageme de atragere a publicului.”

Los Angeles Times Book Review

“Nici una din cărțile lui nu s-a vândut în mai puțin de 600.000 de exemplare pe an; toate cărțile lui au fost sau  vor fi ecranizate și s-au tradus până acum în treizeci și șapte de limbi.”

Contemporary Authors

Coș

Date contact

Detalii cont

POate fi util

Informatii juridice

Copyright © Bookman SRL 2013-2021 Toate drepturile rezervate
Scroll to Top

Login to your book store account

Să nu iubești niciodată un străin vol I-II

11,00 RON

Share via
Copy link