Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Vásárlási feltételek, elállás

1. A honlap üzemeltetője

Editura Bookman SRL

Str. Principala nr. 126
Idrifaia 547581
jud. Mures
Romania

Telefon: (+40) 755-583-310 / (+40) 756-473- 927
Email: office@antikvarius.ro

Nr. ord. reg. com/an: J26/753/2010
CIF: RO27704989

2. A honlap használatának feltételei

A honlap böngészésével Ön automatikusan elfogadja a használati feltételeket. A honlap üzemeltetője az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.
Amennyiben feltételeink nem elfogadhatóak, kérjük ne nyissa meg oldalainkat!

3. Egyéb vonatkozó feltételek

Az Editura Bookman SRL a honlap üzemeltetőjeként jogot formál, hogy a honlap oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.
A Editura Bookman SRL webáruházában kínált termékek tulajdonságainak, adatainak, árainak stb. helyességére nagy figyelmet fordítottunk, de ezekért felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben mégis hibás ár vagy adat került a portálra, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves - például a termék közismert, általánosan elfogadott, vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő 0 RON, vagy 1 RON - árra nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a vevő elállhat vásárlási szándékától.

4. Elállás

A vevőnek joga van a termék átvételétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól. A vonatkozó EU-s jogszabályok alapján a vevőnek joga van a termék visszaküldésére 14 napon belül – ez esetben a vevő által fizetett összeg a szállítási és egyéb költségek levonása után visszatérítésre kerül. Társaságunk a visszatérítést banki átutalással rendezi, a vásárlástól való elállási értesítés kézbesítésétől számított 14 munkanapon belül.

5. Megfelelőség

Minden általunk forgalmazott termék megfelel a jogszabályok által támasztott minőségi és egészségügyi szabványoknak és követelményeknek.

6. Visszaélés

A www.antikvarius.ro oldalain található minden adat, információ és a honlap arculata, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel jár.

7. Peres ügyek

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a felmerülő vitás kérdések békés úton kerüljenek megoldásra. A honlap üzemeltetője a vitás kérdésekben az alábbiakban leírt szabályozások és jogi nyilatkozatok szerint jár el. Amennyiben a szerződő felek (eladó és vevő) nem tudnak megegyezni a peres ügyekben a területileg illetékes Marosvásárhelyi Bíróság illetékes.