Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Szállítás, kézbesítés

Szállítás

A megrendelt terméket előre egyeztetett időpontban személyesen átveheti társaságunk marosvásárhelyi székhelyén, vagy kiszállítjuk önnek a Román Posta csomagküldő szolgálatával Románia egész területére. A szállítás díjáról a csomag feladás előtt tájékoztatjuk Önt. A szállítási költségekről a Román Posta érvényes tarifatáblázataiból informálódhat.

Román Posta: 8 lei

Egyéb szállítási és garanciális feltételek

Sérült csomagolás
Az utánvétes átvételnél az összeg kiegyenlítése előtt kérjük, győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. Ha a csomagolás esetleg megsérült, a futár jelenlétében kell kibontani, meggyőződni a küldemény sértetlenségéről.

Sérült áru
Az áruban keletkezett károk csak a futár jelenlétében kibontott csomag ellenőrzésekor felvett jegyzőkönyv megléte esetén kerülnek kezelésre. Amennyiben a sérülés meghaladja a vevő által elfogadható mértéket a vevő elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a szállítási költségek a cégünk által kerülnek megtérítésre.

Elállás
A vevőnek joga van a termék átvételétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól. A vonatkozó EU-s jogszabályok alapján a vevőnek joga van a termék visszaküldésére 14 napon belül – ez esetben a vevő által fizetett összeg a szállítási és egyéb költségek levonása után visszatérítésre kerül. Társaságunk a visszatérítést banki átutalással rendezi, a vásárlástól való elállási értesítés kézbesítésétől számított 14 munkanapon belül.